Sokak Modasında Temel Parçalar: Gardırobunuzda Olmaları Gerekenler

Erkek-Kombin-Onerileri-Gardirobunuzda-olmalari-gerekenler

Sokak modası klasik tarzdan spor giyime hatta modern trendlere kadar uzanan ve çeşitlilik sunan dinamik bir özgünlüktür. Yeni trendler, viral olmuş parçalar, renkler, tarzlar hepsi değişiklilik gösterirken bunları özgünlükle bir araya getirip kendi tarzımızı,kombinasyonumuzu oluşturmak için büyük bir olanaktır.

Bütün parçaları bir araya getirmemizi sağlayan bu sokak modasının yolu, estetik görüşü sizlerden geçmektedir. Modern olmak, sportif olmak ya da tamamaen ikonik bir hal almak özgünlüğünüzden geçer. Unutmayın sizlerin podyumu sokak sizleri podyuma hazırlayan ise sokak modasıdır. Sokak tarzınızı oluştururken gardırobunuzda bulunması gereken bazı parçalar olmalıdır. Bu vazgeçilmez parçalar;

Stil Danışmanılığı, Hap Bilgiler

Tişört; Gardırobunuzda bulunması gereken  oversize,slim fit,regular fit her tarza uyum sağlayabilir. Günümüzde aralarında en çok tercih edilen ve kombinasyon kurulan ise oversize tişörtlerdir.

 

Oversize Tişörtleri Nasıl Kombinlemeliyim?
 

Salaş ve büyük boy görünümü ile trend olan bu tişörtler hem modern hemde sportif olarak kombin edilebilir. Bol paça,oversize,boyfriend,kargo,krinkıl, keten pantolonların üzerine aynı zamanda eşofman ve şortlarla da kombin edilebilir.

Trend Renklerle Kombin Nasıl Yapılır?
Sokak modası cesaret ister modada ise cesaret farklılık ve renklenmektir. Trend olarak en çok baskılı sırt çizimleri olan beyaz,siyah ve 2024 ün moda rengi olan turuncu, krem, mavi ve tonları tercih edilmektedir.

Kumaş Pantolon; Klasikleşmişliğin dışına çıkan kumaş pantolonlarda stil ve estetiğin önemsendiği parça haline gelmiştir. Krinkıl , Kargo cepli , Baggy kumaş , Bol paça , Oversize ve daha bir çok seçeneği ile gardırobunuzun olmazsa olmaz parçalarından birisidir.

Nasıl Kombin Yapmalıyım?
Bu saydığımız parçalar salaş olup yine trend olan kesimlerdir. Yine üzerine oversize tişörtler, büyük boy, salaş gömlekler ile hem modern hem sportif bir görünüm kazandırarak rahatlıkla kombin yapabilirsiniz.

Gömlek; Yaz aylarının vazgeçilmezi olan gömlekler büyük boy ve salaş görünüm için tercih edilebilir. Hem erkek hem kadınlara olan bu gömlek modelleri cool bir görüntü sağlayıp gardırobunuzun olmazsa olmaz parçalarına dahil olmuştur.

Gömlek Kombini Nasıl Yapılır?
Keten, şort, krinkıl,baggy, kumaş, oversize gibi bol pantolonların üzerine yine büyük boy salaş gömlekler trend olmuştur.

Aynı şekilde kot pantolonlar özellikle jeanlerle de kombinlenen bu gömlekler yoğun ilgi görmektedir.

Hangi Renk Tonlarını Tercih Etmeliyim?
Ten renginizin en önemli etken olduğu gibi trend renklerin tercih edilmesi de çok önemlidir. Jeanler üzerine en çok siyah, beyaz, mavi, turuncu, haki yeşil,lacivert tercih edilmektedir 
Bol paça pantolonlarda ise zıt renkler trend olmuştur. Örnek verecek olursak eğer bir kahverengi krinkıl pantolon üzerine beyaz, siyah gibi zıt tercihler kullanılabilir.

Mevsimlik Ceket; Her erkek ve kadında dahil gardırobunda bulunması gereken nadide parçalardan biriside mevsimlik cekettir. Kolay kombinasyon oluşturmasının yanı sıra hemen hemen her kombinin bütünleyicisi konumuna erişebilirler. 

Mevsimlik Ceketi Nasıl Kombinlemeliyim?
Her şeye uyum sağlayan ve gardıropların vazgeçilezi  olan bu ceketler tişört,gömlek,kazak üzerinde şık bir görünüm sağlar. Bunların yanı sıra günümüzde de mevsim farketmeksizin omuzlara koyarak aksesuar halinde de kullanılmaktadır.

Aksesuar; Sokak modası aksesuarla tamamlanır. Cesareti ön plana çıkaran renkli bereler,çoraplar farklı kombinasyon adına gardırobunuzda bulunması gereken parçalardandır.

Sokak modası özgünlük,rahatlık,şıklık ve cesaret ister. Bunları sizlere sunan sokak modasıdır. Trendlere uymak yerine kendi trendinizi oluşturabilirisniz.Tercihler ve özgün olmanız her zaman bir adım öndedir.

Etiketler: Erkek Kombin Önerileri, Erkek Giyim, Unisex Kombin
Mayıs 06, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR